2013. március 21.

Amerikába küldi Bajnai az adatainkat?



Itt a BAJNAI LISTA. Péterfalvi Attila – nem túl buzgón – de megerősítette, hogy vizsgálat indult az Együtt 2014 Mozgalom Facebookos adatgyűjtése nyomán. „A Te Magyarországod. Tegyél érte.” fantázianevű adathalászat számos törvényi rendelkezést sértett meg. A legdurvább viszont az, hogy a politikai nézetekre vonatkozó adatok külföldre kerülhettek. Bajnait ismerve: csak nem az USA-ba? Nincs pontosítva, illetve több helyütt nem törvényes az Együtt 2014 Mozgalom listájának készítése és kezelése. Ja... hogy nemcsak a Jobbik, vagy az ELTE-HÖK, hanem ők is listáznak? Naná! Mit várunk egy Amerikából pénzelt politikai maffiától, melynek egyetlen célja a törvényesen megválasztott magyar kormány megbuktatása?

Szigetvári Viktorék (az Együtt 2014 Mozgalom szellemi atyja) a Facebook közösségi oldalt használták ezúttal arra, hogy politikai alapon listákat készítsenek. Ami az önkéntesség szintjéig nem is lenne olyan óriási probléma, de úgy tűnik, hogy nem csupán a like-okat gyűjtögettek Bajnaiéknak. Egy igencsak kényes személyes adat kezelésének módja miatt – egy magánszemély beadványára – kezdett vizsgálódni a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósága. A politikai hovatartozás egy dolog. Annak listázása önkéntesség hiányában már törvénytelen lehet. De politikai listákat harmadik (ismeretlen személynek) átadni, vagy visszaélni vele – nem más mint törvénysértés. Ergo Bajnai és Szigetvári nem különbek, mint az ELTE HÖK egykori barmai. Legfeljebb kevésbé alpáriak. Viszont sokkal nagyobb veszélyt rejtenek a nemzetre. Mert míg az egykori HÖK-ösök legfeljebb a jobboldaliságra, egy-egy jó seggre, esetleg valakinek a „liberófejére” véstek fel undorító utalást, addig Bajnai mozgalma bármit is írt le magyar polgárokról, azt harmadik személynek, illetve egy Európai országon kívüli csoportnak adta át.

Péterfalvi Attila egyébként ilyenkor már pánik-sajtótájékoztatókat szokott összehívni. Most szűkszavúan csak annyit mondott, hogy szignózta és átadta egy kollégájának az ügyet. Szerinte talán jövő hétre lesz eredmény...

Addig pedig tovább küldik a politikai hovatartozásainkat tartalmazó listákat Amerikába?!

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger