2013. március 4.

Orbán a széket is ellopja a suliból



2013 a programalkotás éve lesz, az MSZP megújul, egy új baloldal épül – ígérte tavaly Mesterházy. Aztán jött Ron Werber... És vele együtt visszatért a jó öreg bolsevik-módszer, a szociális demagógia, a gyűlöletkeltés és a hazudozás. Éppen most a politikai alternatíva helyett a „Magyarország MA” elnevezésű ellenkampány. Amiből ma már jól érthető a szocialista üzenet lényege: Magyarországon ma minden szar. És hogy minden Orbán miatt szar. Erről szól az MSZP honlapjáról hódító útjára induló, az elmúlt évtized legdemagógabb filmje is. A werber-i életmű csúcsa. 

Ha hányni akartok a Goebbels-módszer alapján készült filmtől, tessék:


A Michael Jackson imitátorként leszerepelt Mesterházy Attila (ne feledjük, olyan szép volt:



nos Mesterházy maga sem gondolhatta komolyan, hogy pusztán programírással tömegeket nyerhet vissza, miután pártja nyolc év alatt tönkre vágta az országot. Ráadásul a nyakán lihegett Bajnai is. Szüksége volt hát a titkok tudójára. A gyűlöletkufár Ron Werberre, aki még jól emlékszik, miként lehet pusztán negatív kampánnyal megverni a Fideszt. Hogy lehet Orbán Viktort démonizálni, a Fideszt a szélsőjobbal összemosni, minden tenni vágyó embert elbizonytalanítani. Ha kell, akkor hazugsággal; ha kell, akkor szociális demagógiával. 

„Indulhat hát a ron werberi gőzhenger!” – adta ki a parancsot az ifjú pártelnök, miután megérezte, hogy Bajnai már nem jelent veszélyt az MSZP-re. „Jöhet Orbán! Jöhet a gyűlöletkampány!” És kikerültek az Orbánt fikázó óriásplakátok, majd elkészült ez a film.

Az MSZP honlapjáról, Paul Lendvait megszégyenítő módon tudhatjuk meg, hogy Orbán és a Magyar Gárda azonos. A film minden gátlás nélkül összemossa a Fideszt a szélsőjobbal. Egy kép Orbánról, egy kép a Gárdáról, majd egy fröcsögő jobbikos-náci-állat szájából hallhatjuk, hogy „Magyarországon a gárda az úr”. És persze egy csinoska, szőke, piercinges picsa sírdogál, hogy Magyarországon „divat a rasszizmus” és hogy neki ebből elege van. De leginkább a hatalomba beleőrült Orbánból van elege. Szegény kis szőke picsa, lehet, hogy nyugatra kell mennie?

Aztán jön a Békemenet lejáratása. A film készítői szerint a civil mozgalom miatt „csak csata van, nem párbeszéd.” Most, amikor a HaHa hidat foglal és a rendőrség hagyja, hogy ha törvénytelen módon is, de a liberálisok éljenek a szabadságjogaikkal, akkor az MSZP szerint beszüntetik a demokráciát? A film arról bezzeg nem szól, hogy Gyurcsány fele ennyiért, 2006-ban lovasrohamot, gumigolyó-sörtüzet rendelt el...

Miközben halljuk a vélt, vagy valós gazdasági adatokat, a filmben koldusokat és hajléktalanokat látunk. Aztán jön az „éhségmenet”. Az igencsak hiteles, dúsgazdag, szocialista képviselőkkel az élen... Persze az éhségmenetről is Orbán tehet. És „minden kilátástalan” – teszi hozzá egy majdnem sírdogáló házaspár férfi tagja, hiteles pulóverében, semmibe révedő üveges szemekkel. Goebbels mind a tíz ujját megnyalná... 

Aztán végre megtudjuk, hogy ki tehet mindenről. Orbán Viktor. Maga az ördög. Akinek fejébe szállt a hatalom, aki elvesztette a realitásérzékét. Ezért le kell őt váltani. Mert ha nem, akkor az idős emberek tovább éheznek, egyesek megfagynak, a szegényebbek pedig egyre szegényebbek lesznek. Ha Orbán marad, akkor nem lesz szakorvos, aki elvégezze a műtétet; nem lesz nyugdíj és az iskolából a kormány elviszi a széket is. Nem vicc, benne van. Ráadásul tízszer akkora tandíjat vezetnek be, mint Bokros; a felsőoktatásból kivont pénzt pedig a fociba fektetik. És ez komolyan elhangzik az MSZP kampányfilmjében. Nem mondom, jó nagy hülyének néznek minket!

Ezek után gratulálunk Ron Werbernek! Kijár a Sánta Kutya Díj!

Végső megállapításként, a szőke, piercinges, buta picsa szerint a Fidesz legnagyobb bűne az, hogy „2014-ben újra nyerni akarnak”.

Hát, Kisanyám! Ne mondod...

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger