2013. március 6.

Szálasi tanácsai a Jobbik-testvéreknek




Köszönhetnék nektek azzal a puhány levente köszöntéssel, de ha így csináljátok tovább a dolgokat, nem hogy szebb jövőtök nem lesz, de a kitartás se fog segíteni. Mivel már én is röhögő görcsöt kapok itt a Pokolban a halványrózsaszín nemzeti radikális álruhátoktól, gondoltam írok nektek pár sort, hogy ne Vona-kodjatok kimutatni tisztességes nemzetiszocialista lelketeket! Tessék már végre férfiként viselkedni, ha már mind úgy néztek ki, mint a tornából felmentett hülyegyerekek!

Értem én, hogy könnyebb hazudozni ártatlan arccal, de valahogy az őszinteség azon az infós honlapotokon jobban megy, mint az életben. Az életben mindig olyan bamba, értetlen arcot vágtok, ha azt mondják rátok, hogy nácik vagytok. Hát legyetek már rá büszkék végre, az Isten megáldjon benneteket, én is mindig az voltam! Állandóan azzal jöttök, hogy nemzeti radikálisok vagytok. Egy nagy túrost vagytok azok. Az a szerencsétlen félnótás Bajcsy-Zsilinszky az az volt, de annak még a hülye komcsik is szobrot emeltek. A radikális gyerek elfordult tőlünk, hungaristáktól, elfordult a náciktól, pisztollyal várta a gestapósokat. Nem volt elég nacionalista hozzánk képest, és egyáltalán nem volt szocialista. 


Megmondtam régen is: nem fogok sohasem kibékülni az olyan nacionalizmussal, amely a szocializmus ellensége, és nem fogok sohasem kibékülni az olyan szocializmussal, amely a nacionalizmus ellensége. Ti igazi szocialisták vagytok származásotok és megnyilvánulásaitok kapcsán. Néha sikerül úgy fellépnetek, úgy beszélnetek, mint igazi nacionalistáknak. Szemlátomást utáljátok ezt a sok burzsuj, zsidóbérenc barmot a hazában, helyes. Mi is mindig azt írtuk a nyilas lapjainkban, hogy a Horthy egy zsidóbérenc, ti is ezt mondjátok az Orbánra. Erre mondom én, hogy kitartás gyerekek, éljek én, így tovább!!!

Azt a gárda dolgot is jól kitaláltátok, persze csak Adolf és én utánam, mert ez is régi nemzetiszocialista megoldás, bár nálatok a csapat leginkább fogyókúrás feketemellényesek hétvégi néptánc-találkozóját juttatta az eszembe. Tőlünk még féltek az emberek, ha a menetünk elindult! Öntsetek tiszta vizet mindenki pofájába, de a sajátotokba is! Hagyjatok fel végleg ezzel a nemzeti radikális titulussal! Nézem Európa nemzeti radikális erőit és homlokegyenest az ellenkezőjét mondják, mint ti. Azok nem zsidóznak, hanem araboznak. Én szeretem, ha zsidóztok, szerencsére van részem tőletek ebben a nemes örömben bőven, de a turáni hungarista lelkem azt várja, hogy az emberek előtt is mindig úgy beszéljetek, mint egymás között, vagy a kurucos honlapotokon! Mutassátok végre mindig, ne csak hébe-hóba az igazi hungarista, nyilas, Szálasi-rajongó arcotokat a népetek elé és megkapjátok, amit úgy szeretnétek!

Horthyt meg ne ajnározzátok, tőle Csillag börtönt kaptatok volna, mint én, a Tiszák meg még le is köptek volna titeket. Nem szeretem, amikor az urak közül kerestek példaképeket, azok mindig is az ellenségeitek lesznek. Előbb lesz egy komcsiból nyilas vagy jobbikos, ha úgy tetszik, mint ezekből a konzervatívokból, arisztokratákból. A Bethlen gróf is ilyen volt, emlékszem, amikor azt mondta nekem, még egy lépést teszek a politikában a jobboldal felé és a szélső baloldalon találom magam. Máig nem értem, hogy mit akart ezzel ez a megjátszós úri fiú. No mindegy, most rólatok van szó. Mert azért jó páran a turáni napkelet gyermekei közül tudjuk, hogy igazi hungaristák vagytok, csak egy kicsit még szégyenlősök, mint az egyszeri gyerek, aki sokat maszturbál. A gyűlölet már meg van bennetek jobbikos testvéreim, már csak azt kell megtanulnotok, hogyan tomboljon ez a gyűlölet az ellenségeitek kárára. Remélem, értitek, hogy mit próbálok megértetni veletek. Remélem, értitek, hogy sosem lesz ennél már szebb jövőtök, csak sokkal rondább! Ezért tartsatok ki, legyetek igazi nyilas testvéreim! Éljek Én!!

Nemzettestvéri üdvözlettel:













Szálasi Ferenc



© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger