2013. április 25.

A gázos motoros esete a fütyikével


Nem gondoltam volna, hogy a mai napon valami képes lesz így feldobni, de tényleg. A hazai internet világa boldogan lubickol a latextangás főmotoros egyedülálló képein melyen rudat és brét egyaránt políroz a szerencsétlen. Kettős az öröm, mert a szerencsétlen Jeszenszky Sándor főmotorosnak nyilván annyi és egy bambi (ha van gusztusotok hozzá, nézegessétek csak a bránerverős képeket az itteni linkeken), az egyszeri szemlélőben pedig erősödhet a régi gondolat, mely szerint ezek a szélsőjobbos, kamunáci egyedeknél az agyi torzulás hátterében a szerencsétlenül alakuló nemi élet állhat. Vidáman tesszük majd emlékezetünk polcán a pornós gárdista kiscsaj mellé daliás testalkatát és a női latexbugyiban is csak sejthető kis fütyikéjét. Sanyikám, te már biztosan nem leszel háromlábú suszterszék a rosszabikos névjegyzékben

Valószínűleg motorozni is a szivárványmotorosokkal fog a közeljövőben, mert a jóravaló nemzeti motoros nyilvánvalóan egy macsó, aki most ugyanúgy csapkodja a térdét a röhögéstől, mint bármelyik rabbi, amikor kiderült a jobbikos alelnök Szegedi Csanádról, hogy zsidó. Ám ezzel nincs vége. A hab a tortán első része megérkezett hozzánk, Jeszenszky magyarázza a tangát és a táncosrudat. Miközben izzadó felsőtesttel várjuk a nagytestvér Jobbik közleményét (mert mégiscsak a Jobbikkal szoktak vonulni a gázosok, meg azért a főmotoros is elnök volt náluk Újbudán), idézzük a Jeszenszkyt: „Kérem azokat a nemzeti érzelmű embereket, és akik régóta ismernek, vegyék észre, mi a célja a lejáratóknak ezzel a jogsértő akcióval: szisztematikusan levadászni a becsületes és elkötelezett embereket. Azokat, akik potenciális veszélyt jelenthetnek számukra. Rajtunk múlik, hogy sikerrel járnak-e.” 

Egyfelől láthatjuk a képeken, hogy potenciális veszélyt nem fog jelenteni, másfelől érdemes elképzelni a nemzeti érzelmű emberek reakcióit. Szerintem turánista tangákra és árpádsávos swinger klubbokra lenne szükség. Gyártani kéne arcra csatolható nyolcasgolyókat is Vona Gábor képével. Esetleg valaki megírhatná végre, hogy a nemzetközi háttérhatalom hogyan tette szexháziállatává ezt a jobbik sorsra érdemes derék hazafit. A szebb jövőt köszöntést szex jövőt üdvözlésre kéne cserélni, amúgy is fogyóban van a magyar. Kovi felnőtt filmet forgathatna a témában, valamelyik valóvilágos gyerek biztosan jól tudná hozni ezt a tangás-motoros –magamhoz nyúlok formát. Daniel Cohn-Benditnek mindenképpen el kell küldeni ezeket az izgi fotókat, hadd lássa ő is, valójában mennyire lazák és nyitottak mindenre a hazai szélsőjobbos figurák. Mi pedig átlagemberek nyugodtan hátradőlhetünk. Mert balról a gengszterekkel üzletelők, szélsőjobbról meg Szodoma és Gomora mosolyog ránk. Lehet sírni is, de egyszerűbb teli szájjal röhögni. Egészségünkre.

Jeszenszky Sanyi, itt éppen ruhában. A moci ezek után nyilván mehet a garázsba... :)))))))

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger