2013. augusztus 9.

Minden Hávégés Rohadék





Pár órája röpítette ki a világba a HVG a nagy hírt, miszerint a narancsos diktatúra odáig fajult, hogy visszateleportálta a Köztársaságot a 80’-as évekbe és Erdős Péter szellemi útmutatását követve BETILTOTT egy koncertet. Egy koncertet. Mert a Kaiju már azt sem bírja elviselni, ha egyesek piros tarajjal a fejükön rendszer-ellenes szövegekre ugrálnak. Megírta a HVG.

Mi itt a Bosszúért és Aknamunkáért Felelős Államtitkárságon elkerekedett szemmel olvastuk ezeket a híreket, ugyanis a betiltás, az ellehetetlenítés a mi divíziónk feladata volna és mi nem kaptunk ilyen irányú parancsot a Minden Magyarok Vezérétől és Apjától, ezért hát gyorsan nyomozni kezdtünk hátha kiderül, melyik fideszes akciócsoport vette át a mi szerepünket.


Nem derült ki, ugyanis Kiskunhalason a Nemzeti Együttműködés Rendszere ellenzékben van. A polgármestert egy MSZP közeli civil szervezet, a Jövőnk Halas Egyesület adja és a többségét (legalábbis egészen a közelmúltig) két szocialista és két független képviselő biztosította a három szociközeli civil mellett. Hogy most éppen mi van Kiskunhalason, azt innen a toronyházból sajnos nem tudjuk megállapítani, ugyanis a polgármester hiába veszítette el a többséget miután egy szocialista és két szociközeli civil dezertált a frakcióból, a fideszes önfeloszlatási kezdeményezés mégis kudarcba fulladt. Ahogy arról korábban a HVG is beszámolt. Kiskunhalast jelenleg a csőd fenyegeti, fuldoklik az adósságban és a helyi hírek legtöbbje az állandósult háborúskodásról szólnak, ahogy a Jövőnk Halas Egyesület adta alpolgármester az összes létező pozícióba a saját embereit próbálja benyomni. Ha emellett még egy szórakozóhely programját is lenne ideje felügyelni, akkor Nagy Péter alpolgi napja nem 24 órából áll, hanem 34-ből!

De ezekkel nyilván a HVG is tisztában van, csak hazudni egyszerűbb, mint újságot írni. Mégis hogyan nézne ki, hogy az alig pár nem fideszes vezetésű, de jelentős település egyikén történt volna a Nagy Betiltás? Olyan szarul, hogy megírni se volna érdemes. Nem illene a mintába. Így lett Kiskunhalasból fideszes vezetésű város a HVG-nél, akkor is ha a választók máshogy döntöttek. Mert úgy már illik a mintába. És így lett betiltás a semmiből. Mert a szórakozóhely tulaja valószínűleg csak ráébredt, hogy milyen zenekar jönne és vele milyen közönség. Értelmes ember punkkoncertet mezőre szervez. 

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger