2013. szeptember 4.

A hülye vikingek és a HaHá-s hülyegyerekek


Drága Norvég Barátaink, ti, akiknek oly sokat köszönhet a világ (nemcsak Breiviket)! Annyira örülünk neki, hogy a ti áldott jó segítségeteknek köszönhetően ismét ereje teljében pörformanszol Gordon a tavasszal látványos égi jelenség kíséretében szétpukkadt ifjú gárdája. Köszönjük, hogy a Norvég Civil Támogatási Alapból (amelybe kizárólag szakmai megközelítésből Soros Gyurkabá' pénzosztó agytrösztjét is adoptáltátok) 36 millió forinttal tömtétek ki a Hallgatói Hálózatot, a Szülői Hálózatot, meg a többi fullbajnaista, álcivil flaszterhőst egybe szervező ún. Humán Platformot. (Amely valójában a Krétakör nevű "független" színésztársulat jogilag nem is létező fiókszervezete is, de ez már egy másik mese a művészek szánalmas elkurvulásáról.)

Szóval büszkék lehettek magatokra, kedves norvég adófizetők! Bőkezűségetek gyümölcsét máris leszüretelhettük az idei tanévnyitón. Amikor is az általatok felpénzelt úttörőruhás hülyegyerekek rákosista szavalóversenyt rendeztek azon a törökbálinti tanévnyitón, amelyen Orbán Viktor is beszédet tartott. Miért is kellett balhézni? Mert nem tetszik a Gordon Gárdának a tanévnyitó, mint olyan. Meg nem tetszik nekik egyáltalán az iskola nevezetű intézmény, amelyben Magyar Bálint ámokfutását kiheverve újra tanárnak nevezik a tanárt (és nem szolgáltató személynek), diáknak a gyereket (nem pedig megrendelőnek) és még a szülőket sem hívják gender alapon egyesnek meg kettesnek. És persze rühellik, hogy ebben az országban valami új épül: modern iskola uszodával. És pláne nem tetszik a HaHá-s kergekórosoknak, hogy ennek az országnak van egy miniszterelnöke, akit nem Bajnai Gordonnak hívnak.



Amint a Heti Válasz néhány hete megírta, nyolcszáz millió forintot (!!!) szórt szét így a kampány kezdetén az E14 körül legyeskedő "civileknek" három Soros-féle alapítvány és a Norvég Civil Támogatási Alap. Utóbbi azért segíti a demokrácia fejlődését és a civil szervezetek megerősítését Magyarországon és Kelet-Európában, mert Norvégia az uniós kötelezettségek nélkül  élvezheti a közös piac előnyeit, amiért ezzel a kis gempával vezekel. És a történetünkben ugye úgy jött a képbe az alap, hogy a bölcs vikingek kiadták gebinbe a demokrácialóvé terítését Gyurkabá' lieblingjeinek.

Tessék csak végigböngészni a cinikus módon "makropályázatnak" (vö: kiválasztottak) nevezett buliban tízmilliókkal megsorozott szervezetek névsorát! Kivétel nélkül olyanokat pénzelnek, akik itthon, vagy külföldön hallatták a hangjukat az antiszemita, populista, jogtipró, rasszista kormány ellen. Véresszájú feministák, begőzölt ex-szadeszos jogvédők, az Átlátszó.hu "függelten" oknyomozó portál, élén Tordai Csabával, Bajnai Gordon Haza és Haladás Alapítványának kulcsfigurájával, vagy például a Roma Sajtóközpont, amelynek harmincmilliós támogatását a Válasz szerint azzal magyarázta az egyik Soros-féle döntnök, hogy "a választás előtt kell robbantani valamit a romapolitikában, amit ki lehet vinni Brüsszelbe". És legfőképpen mindenki kapott a zsetonból, aki ott volt a Hallgató Hálózat és a Krétakör-Humán Platform nagy téli egyetemfoglalásán, meg a lánchídi illegális demonstráción. (Reméljük a drága Tutiblog-olvasók jól emlékeznek rá, hogy ugyanezek a gyerekek aztán betörőként tűntek fel a Fidesz-székháznál, majd a nyár elején immár E14-színekben Bajnai nagyon harmatosra sikeredett, ugyancsak a Lendvay utcába szervezett tüncijén.) Most meg a tanévnyitón csinálták a fesztivált.

És ilyen szépen kitömött zsebbel még fogják is csinálni, megállás nélkül választásig. Tegnap már a hajléktalanok gondozása ellen is tüntettek. Holnap gondolom a Gellérthegy ellen fognak... Néhány komplexusos libbancs-palánta a Sirályból. Akiknek Gyurkabá' MoveOn.org nevű "nyomásgyakorló csoportjának" trénerei tanították meg a "balhé művészetét", ahogy írja a Válasz. Mondjuk a vén amerikai szélhámostól nem vártunk mást. De a norvégoknak miért is kellett beszállniuk ebbe a bajnaista balhékeltésbe? Takk - állítólag így mondják a köszönömöt a vikingek.


© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger