2013. szeptember 7.

Tényleg az az utolsó esélyük, hogy tönkretegyék Orbán Ráhel esküvőjét?


Az előző posztot ott hagytam abba, hogy "néhány komplexusos überliberál-palánta a Sirályból, akiknek a vén amerikai szélhámos, Soros Gyurkabá' MoveOn.org nevű nyomásgyakorló csoportjának trénerei tanították meg a balhé művészetét, a tavaszig folyamatosan csinálja majd a fesztivált. Kitömték őket nyolcszáz millió forinttal, és most már ez a béna, tenyérbemászó produkció marad a műsoron egy jó darabig. Bár igaz, hogy nehéz különbséget tenni a túlmozgásos pajtások között, de azért a felfuvalkodott gyurkista kölykök lealjasulásának különféle mélységeit a dantei pokol bugyraiban mégiscsak muszáj megkülönböztetnünk.

Mert ugye az egy dolog, amikor egyes MoveOn-palánták úttörőruhában óbégatva csinálnak hülyét magukból a törökbálinti iskola udvarán. És legfeljebb a pszichoterapeutájuknak okoznak némi fejtörést, amiért tüntetést szerveznek úgy általában a hajléktalanellátás ellen, mint tették a napokban. Ám az már egy sokkal brutálisabb mélység, amikor a balhépajtásokon kívül a Bajnai Gordon-féle (many thanks Gyurkabá') internetes médiahadtest firkászai, a Millától a Cink.hu-n át a HVG-s new red generationig, meg persze UP epegörcsöt kapott 444.hu-jáig, ma mind avval van elfoglalva, hogy tönkretegye Orbán Ráhel esküvőjét.

Ezekben a percekben az egész fikabrigád feszeng, ott nyüzsögnek a templom körül (kettő festőművészt már elő is állított a Yard), meg végig a Fejér megyei rekettyésekben, hátha elcsípnek valamit a "Földesúr és a Diktátor családjának egyesüléséből". Ezek teljesen készen vannak! Torkukig futott a gyűlölet, nyilván hamarosan a tanya kerítésén is át fognak ugrálni, Horthy Miklósos pólóban, Dankó Pista szerzeményeket üvöltve a megafonba egy Gulyás Márton-féle pörformansz keretében.

És mi is az a nagybetűs aztakurva SZTORI? Hogy valami buzgó mócsing közutas középvezető, nyilván beszarva attól, hogy a násznépből majd valaki megkérdezi, ki is a gazdája ennek az útnak, a legbénább, kábé a jövő tavaszig tartós gyorskátyúzásos módszerrel néhány nap alatt rendbe tetette a Tiborcz-tanyára (is) vezető közutat. A másik világszenzáció, amit oknyomozó cikkekben, térképekkel illusztrálva tálal a fent nevezett E14-es sajtóklub, kiegészülve a Népszava-vasököllel, pedig az, hogy néhány közmunkás azt mondta a riportereknek: az Orbán-Tiborcz esküvő miatt kell gyorsan elkészülni a budai Mechwart-liget egy darabka járdájának aszfaltozásával. Persze ez hazug pletyka is lehet, a Werber-szakos oknyomozók mindig is nagyok voltak abban, hogy hülye nyilatkozatokra vegyék rá a mikrofontól megzavarodott szanszkülottokat.

Ám ha mégis igaz? Akkor mi van? Nem vörös szőnyeget terítettek közpénzből a második kerülettől a Tiborcz-tanyáig, nem metrót építettek, de még csak egy rendes aszfaltozásra sem futotta! Tényleg az a hír, hogy két helyen is kátyúztak az országban a templomi esküvőtől a lakodalmas tanyáig vezető közel száz kilométeres úton? Vegyétek úgy, ti szerencsétlen MoveOn-zsebfasiszták, hogy azt az én adómból kátyúzták, örömmel adtam! Olyat ti, off-shore palánták úgy sem nagyon szoktatok fizetni...

gaymobil.tmblr.com

Bár ez az egész hisztéria totálisan ízléstelen és gyomorforgató, és nyilván okoz némi pluszmunkát a szegény TEK-eseknek, de pozitív oldala is van a dolognak. Ha ugyanis ennek a szerencsétlen ballib oldalnak, és főleg a Libás Lovagnak tényleg az az utolsó esélye a népszerűségszerzésre, hogy hazavágja a miniszterelnök lányának esküvőjét, akkor ÖRÜLHETÜNK! (Vö.: Nagyot koppan akkor, azután elhallgat...)

Mi pedig, itt a Tutiblognak otthont adó K-lakás rekreációs szobájából hadd köszöntsük Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt B.Boogieman korábbi Tuti-posztjának soraival:

"Erre jön a HVG, és rögvest lemaffiózózza a srácot, Ráhelről meg tolja a paparazzi-szarságokat. Tehát nincs vége… Folytatódik az egész.(...) Szóval Ráhel, nem ismerünk, de itt a Tutiblog szerkesztőségében konkrétan veled vagyunk. Értjük, vagy legalábbis érteni véljük min mész most át, és min kell átmenned évek óta. Azt is tudjuk, hogy Apát is nehéz lehet néha elviselni, mert biztos „mindig mindent jobban tud” meg „főnökösködik” és ki akar cipelni a Felcsút meccsekre. De hidd el: van, hogy valaki sok mindent jobban tud, mint mi. Például nekünk beismerni, hogy Apa okosabb nálunk kifejezetten szarul esik. (...) Most itt van Isti, és – már amit a képen látni – egész jófejnek tűnik. Sok boldogságot!"


© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger