2013. november 18.

A vak komondor és a kettős látás


Gyűrűzik a baloldal hatalmas emberijogista kampánya. Miközben a Napoleon-szindrómás dildófejű Bajnai a politikai szobafogságra ítélt Mesterházyval már aláírásokat gyűjt, hogy a stadiongempát átutalhassa a beteg kisgyerekeknek (azért ez már szint emberek!) addig a DK-trollok, az ex-LMP-és kretének és a feminista brigád a „családon belüli erőszak” fedőnevű kampánytémát feszegeti. Balogh személyében kezdik kibontani az allegóriát az „asszonyverő fideszesekről”. Csakhogy mindenkinek a saját szarát kéne elébb eltakarítani, mielőtt másét elemezgeti. És ilyen szarból van bőven a balosoknak.

Mondanunk sem kell, vérgáz, hogy ez a Balogh nevű baromarc nem a börtönben, hanem a parlament padsoraiban üldögél. Nekünk, a toronyház lovagjanak (elsősorban Jolietnek és Boogieman-nek ezesetben) mindegy, hogy a Fidesz elhatárolódott, kirúgta, megkövezte, és már a parlamenti folyosón sem köszönnek a vén szivarnak. Nincs párt, vagy politikai hovatartozás akkor, amikor valaki gyereket, vagy nőt bántani mer. Az ugyanis a mi erkölcsi kódexünk szerint többé nem méltó az „ember” megnevezésre. Az ilyeneket fellógatnánk, kibeleznénk. Férgek ezek, de ez sértés a féregre nézve, akiből lehet még pillangó, de ezekből csak egy rakás szar lehet. Olyan, ami mindenkit bemocskol, aki ismeri, akinek köze van hozzá, s így a Fideszt is. Meg kell tehát szabadulni minden asszonyverő, gyermekbántalmazó rohadéktól, mert mocskos kórságot terjesztenek. Ezért igazából minden kevés egy picit, hisz a méltó büntetést az Európai Unió jogszabályai sajnos nem teszik lehetővé. A baloldal – tudva a téma rejtette csapdát - hihetetlen erkölcsi erővel támad neki az asszonyverő, brutális, családon belül verekedő Baloghnak, s igyekszik a kampányt úgy alakítani, hogy a Balogh-féle szart lehető legszélesebb körben kenhesse rá az egész fideszes társaságra. Lazán felskiccelték az „ezek asszonyt vernek, mi meg tiszteljük a nőket” politikai törésvonalát.

A dolgot némileg bonyolítja, hogy a jobboldal alapjaiban ódzkodik a demonstratív, semmitmondó jogszabályok elfogadásától. A jobboldal ugyanis – amúgy érthető módon – vonakodik minden baloldali sarkító jogi megoldástól, hisz a családon belüli erőszakot törvényi úton elég nehéz megoldani. Alapállás eleve fals: elvégre ki állapítja meg, hogy mi számít „erőszaknak” a családon belül? Válasz: az, aki az antiszemitizmust, a rasszizmust és az összes földi rosszat meghatározza, tehát a baloldal. Nagyon be kéne avatkoznia ugyanis az államnak az emberek magánszférájába, ami egyrészt liberális, másrészt konzervatív alapértékeket sértene. A baloldalnak persze ezzel szemben sincsenek túlzott aggályai, ujjcumizós álmaikban az apjuk ellen valló gyerekek, a férjeiket börtönbe záró asszonyok képe sejlik fel. Ezen túl – baloldaliak lévén – sajnos túl mélyen vannak meggyőződve arról az ostobaságról, hogy a törvényhozás révén minden rossz e Földön kiküszöbölhető: huss a háborúnak, huss a szegénységnek, huss az erőszaknak, wellcome to the Brave New World. Természetesen eme „baloldali identitást” az összefogás mellé meg is kéne teremteni, az csak nem járja, hogy az egyetlen összetartó kapocs köztük a pénz, a kolonc és a hatalomvágy.

Az erőszak-ellenesség ügyében végre az aktív, kezdeményező, és hihetetlenül igazságos oldal szerepében tetszeleghetnek. Mondanunk sem kell, hogy ez most sem igaz, a családon belüli erőszak égető gondjának megoldását közel s távol nem hordozza magában az, amiért és ahogyan most a baloldal erkölcsi és értékalapú egységfrontot akar létrehozni. A megoldás egyedül az, hogy ki kell vágni az élő testből a rákos kelést: minden asszonyverő, gyerekverő mocskot azonnal ki kell löknie a társadalom egészséges immunrendszerének. Ezen bevezető után joggal kérdezhetjük: birtokában van-e ennek az erkölcsi fölénynek, tisztaságnak az a társaság, aki most számon kéri az egyébiránt azonnal soraiból a férget eltávolító Fideszt? Válasz: nincs. Sőt!

1979 szilveszterén Demszky Gábor betörte az orrát éppen aktuális nőjének. Különös és furcsa véletlen, hogy a rettenthetetlen ellenzéki vezért, akire ezek után teljes nyugalommal használhatjuk a legutolsó féreg, a szarkupac, a gyáva pondró kifejezéseket, Kádárék azon rendőrsége, ahova ekkor még bőszen jöttek be a jelentések, folytak a megfigyelések, lehallgatások, mégsem ítélte el súlyos testi sértésért. A büntetés mindössze pénzbírság volt. Asszonyverésért. Szóval ki kinek a cinkosa? Ki mocskolja be magát? A Fidesz? Az SZDSZ, a későbbi liberálisok tehát többször is egy asszonyverő brutális állatot, egy vakkomondoriánus férget, egy nő orrát beverni képes szutykot választottak elnöküknek. Nem az asszonyverésbe bukott tehát ő se bele, s most is tetszeleghet a berlini értelmiségi pózában, könyveket írogathat, és publikálhat azokban a lapokban, akik most bőszen asszonyverőznek. Hogy is van ez? Ja úgy.

De lássuk hány büdös retkes féreg van még az erkölcsös baloldalon, akiktől félnie kell Vadai Áginak, Szabó Timcsinek, hogy egy óvatlan pillanatban beverik az arcát? Ott van rögtön Kékesi Tibor egykori szocialista képviselő. Ő nem is családon belül, hanem kívül volt nőverő pondró. Képes volt ez a giliszta a szomszédnőjét bántalmazni, amiért az rá mert szólni, hogy a „képviselő úr” ne állja már el a közös garázs bejáratát. Az esetet ráadásul videó is rögzítette, s anyja bántalmazását végig kellett néznie a nő tízéves gyerekének. Ezt a rohadékot aztán annak idején körömszakadtáig védte a most Balogh ellen tüntető szocialista párt, nem hogy el nem határolódtak, nem hogy ki nem rúgták, nem hogy történt volna bármi: kussolás. Az erkölcs felkent bajnokai egy asszonyverő, brutális állatot védelmeztek. Mit is kell ilyenkor mondani? Vétkesek közt cinkos aki néma.

Na de menjünk kicsit feljebb a táplálékláncban! Magda Sándor szocialista képviselő, Gyöngyös egykori polgármestere, parlamenti képviselője 2003 adventjén bántalmazott egy tanárnőt a nyílt utcán, a saját városában. Eközben azt üvöltötte a nő gyerekének, hogy „a k… anyádat! Fogják meg! Megöllek!” Szintén nem voltak szigorúak Földi Gyulával, Erdőkövesd szocialista polgármesterével sem annak idején, amikor a polgármester úr többször is brutálisan bántalmazta a feleségét.

A szocialista párt és a vele koalícióban lévő SZDSZ annak idején nem látta szükségesnek, hogy elhatárolódjon, netán követelje ezen politikusok távozását a közéletből. Nem követelték, hogy visszaadják a mandátumukat, és nem serénykedtek, hogy szigorú törvényt alkossanak a családon belüli erőszakról. Miért is nem? Ja, kettős mérce. Tudjuk. Annál is szebb ez, mert AZ a szocialista párt, aki akkor hallgatott EZ a szocialista párt, aki most hisztizik, meg összefog, meg meg van tisztulva úgymond. Nem lehet azonban azt mondani, hogy a „megújulás és megtisztulás” azt eredményezte volna, hogy ezek a pondrók, ezek a szutyok, ez az utolsó féreg-szarok, ezek a retkes kelések az emberiség testén éppenséggel ne ma is az Összefogás-fanok élvonalában készülnének arra, hogy „eltakarítsák az orbáni mételyt”.

Kis felsorolásunkban emlékezzünk meg Baranya mocskos korrupt Francijáról, Wekler Ferencről, aki annak ellenére, hogy egy idő után nyílt titok volt, hogy szisztematikusan veri a feleségét, azon túl, hogy Don Corleone hozzá képest egy cserkészfiú, távozását mégsem tartották szükségesnek. Előbb szűnt meg maga a párt, semhogy Franciba belekössenek. A manapság liberális körökben népszerű kifejezéssel élve: Ez az igazi kettős mérce! A demokrata ugyanis biztos a feleségét is úgy veri, hogy az az érdekét szolgálja. Weklerné is biztos megérdemelte a pofonokat, hisz egy demokrata alapvetően nem veri az asszonyt, ha meg mégis, akkor sem úgy, mint egy jobboldali. Akarunk még kifogásokat? Érdekel ez minket? Nem. Weklernek börtönben lenne a helye nem csak korrupciós ügyletei miatt, hanem mert a Wekler Haciendán csak úgy hemzsegtek a vak komondorok, talán ő volt az egyik legbrutálisabb szemétláda az összes között. De pártja és a szocialisták akkor is csudamód kussoltak, védték, mosták, sikálták a védhetetlent. Más portája körül söprögetnek, miközben a tényt, hogy képtelenek megújulni, és ezt „összefogásnak” álcázzák, nem szabad hagyni, hogy elfedjék.

Hagyján, hogy soraik közt tűrik a bukott Gyurcsányt és kompániáját, de csakúgy az összes korábbi asszonyverő szemétládát. Mint például Székesfehérvár egykori SZDSZ-es alpolgármesterét, dr. Szelier Andrást, aki szintúgy brutálisan összeverte a feleségét, aki emiatt bírósághoz is fordult. Persze: mily meglepő: a Gyurcsány érában visszatértünk 1979 Kádári posványába, hisz az ügyet eltussolták. Az a sajtó, aki most sikítozik az emberi jogokért, mindvégig kussolt róla. Azok a konkrét képviselőtársak is kussoltak, akik most Balogh – egyébként nálunk a toronyházban kifejezetten támogatott - nyilvános kivégzését követelik. Mondhatjuk ezek után: a tisztelt baloldal elébb takarítsa el a saját mocskát, mielőtt azt újra az összefogás csillogó sztanioljába csomagolva próbálná letolni az ország torkán. Köszönjük szépen, de nem vagyunk szarevők, és talán épp ezért örülünk annak, hogy Balogh karrierjének vak komondorostul vége. Nálunk ő nem sztár. Mint mondjuk náluk Demszky…

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger