2014. május 9.

Nyálon lőtt Gaudi-Nagy Tamás balladája


Gaudi-Nagy Tamás (GNT) május 6-án elterelő hadműveletet hajtott végre a Kossuth téren. 

Elviekben gondolhatnánk, hogy a meghirdetettek szerint a születendő földtörvénnyel kapcsolatos ellenérzéseinek, eltérő véleményének ad majd hangot. A történtek alakulása azonban biztosíthat bennünket afelől, hogy sokkal súlyosabb dolgok is húzódhattak a háttérben.

A választásokra szivárványszínekben feltündöklő, tejjel-mézzel folyó Jobbik arculatváltása valószínűleg kellemetlen felismerésre vezette a pártvezetést. A baloldal ugyanis jelentősen beerősített a Dopmen-féle szoborkéselős ultrákkal prolifronton, és erre meg kellet találni a megfelelő ellenlépést a szélsőségességben megelőzött Jobbik számára. A titkos szervezkedés vezérlő tábornoka a jelek szerint maga GNT volt, aki abból a maradékból kanalazta össze támogatóit, ami fürdés után a kád szélén, meg az alján lerakódik. Nem is csoda, ha oda sem figyelt igazán, mit is beszélt, hiszen egyik szemét az első bevetés lázában égő nemzeti nyálkommandón tartotta, másikkal meg kereste a potenciális áldozatokat.

Így történt, hogy a szélsőjobb Turhanővérek-különítménye képességeit Pásztor Istvánon gyakorolva esett át a tűzkeresztségen. Ahogyan GNT fogalmaz:

„tüntetésünk hatalmas sikert ért el, amiért hálámat és elismerésemet fejezem ki mindazon harcostársaknak, akik az egész napos akciónkban részt vettek és nyomatékot adtak követeléseinknek”

A harcostársak közül azonban kitűnt a legvitézebb köpködő, a Táltosanyós. Ezt a csodafegyvert az különbözteti meg a vérszoci nyuggertől, hogy éppen nem MPSZ-gyűlésen van. Azaz semmi… A Turhasszony képességei kiteljesítéseként a köpködésnél sokkal hatékonyabb átkozást is bevetette, úgyis, mint :

„ha ágyba vagy má’, akkor ne kelljél fel holnap”.


Az érvelésben láthatóan fontos szerepet kap a földtörvény kérdése, de úgymond metafizikai szinten. Ha a néni ismerte volna az Avada Kedavrát, Pásztor István menten szörnyethalt volna. A dögöljél meg ugyan egyelőre még nem hatalomszó, de már dolgoznak rajta. El is viszik a nénit titkos kiképzésre a Pilisi Szívcsakrába, vagy egyenesen az Antiföldre.

Ne ingasson meg bennünket a bizonyosságban a nyakkendő fojtogató szorításától rekedtes Jobbik kényszeredett elhatárolódása. A továbbképzést követően a Turhaasszony Balóné Hiteles Morvai Krisztina kommunikációs tanácsadója lesz. Innentől a Jobbik fogja tematizálni az Európai Parlamentben a közbeszédet, a képviselők viszontválaszukban a politikai ellenfelük arcába csuláznak majd, így érvelvén:

„farkad ne áljon fel, amikor izélsz”.

A kitűnő Gaudi-Nagy Tamás akciójával és későbbi nyilatkozataival elérte, hogy semmit se tudjunk meg arról, mit is tartalmazott a beadványa, milyen kritikát fogalmazott meg a földtörvénnyel kapcsolatban. Nem tudtuk meg hogyan, milyen eszközökkel tenné jobbá a születendő földtörvényt. Bár vélhetően nem köpködéssel és átkozással. Gaudi szerint:

ez a nap a mienk volt, uraltuk  a teret, a valódi nemzet képviseletet a téren tüntető több száz ember látta el”. 

Az igazság azonban az, hogy a földtörvény vitája és a köpködéses hadviselés nem férnek meg egymás mellett. Az úgy nem fog menni, hogy fogjuk meg és köpjük le, mert ez nem egy érv. Ez a rendezvény épen ezért egy hepaj volt, hiszti, nem a nemzet képviselete. Ha Gaudi képtelen a véleményét emberhez méltóan szavakba foglalni, kifejezésre juttatni, és eljuttatni a szavazópolgárhoz, akkor méltatlan a közéletre is, nem csak a képviselőségre. Menjen a Kispipacsba Csepelen, ott ez a módi. A Jobbikon belül viszont látványosan megindult a tisztogatás, a vállalhatatlan, az önálló véleménnyel rendelkező, az önjáró képviselőket szépen kirostálják. Vajon melyik exjobbikos képviselő megy hisztizni a Kossuth térre legközelebb?

Végezetül Tamás! Mi őszintén szeretnénk tudni, hogyan képzeled el. Szeretnénk téged parlamenti képviselőhöz mérten kezelni. De ha teleköpköditek a füleket a harcostársakkal, akkor azok eldugulnak.

Megoldható volna ez a nyálon lőtt lányok slejmkórusának vokálja nélkül is…?


© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger