2014. december 3.

Micsinált’ Áder János előző életében?


December eleje van… A világvége hangulat, mint valami rossz nátha, terjed a világhálón. Szerintem simán az időjárás, meg a sok sötétség búskomorítja a népeket, tüntizések, sóhajtások, lemondó legyintések, fogaknak csikorgatása.

A média is láthatóan elindult a mindennek legalja felé, ahova már tényleg csak nagy igyekezettel és komoly elszántsággal lehet eljutni. Az még hagyján, hogy érvek és valós kutatómunka híján a HírTV a Blikket zárójelbe tevő hírértékkel bíró adatokat közölt a tüntizőkről – pl. hogy eldurrantottak egyszer egy viccescigit a Margitszigeten, meg figyelmetlenségből közlekedési balesetet okoztak – de a folyamat megállíthatatlanná vált, amikor Vágvölgyi B. András megszellőztette, hogy Áder részegen lövöldözött katona korában.

Vágvölgyi fogalmazása különben semmi kétséget nem hagy afelől, hogy imádja ifjúkori önmagát és az életét, ami egyszerűen zseniális volt, és példaértékű, egy picinyke napfény a szocializmus egyhangú szürkeségében. Ezúton gratulálunk András kitűnő életéhez! A Toronyház munkaközössége persze örült volna annak is, ha nemcsak a Vágvölgyi lett volna akkora arc, hanem a Köztársasági Elnökről is kiderül valami hasonló. Szerintünk az ilyesmi vicces, viszont nem befolyásol semmit. Lett volna egy jó meme belőle, aztán viszlát, mint a Hende CsabaX-Wingben ül című alkotásunk, amely minden hátsó szándék nélkül csapott le egy egyértelműen tréfás beállítást az MTI fotósától.

Viszont, ha színvonalban odáig süllyedünk, hogy a HírTV, Szily meg az Index a mindennapi szárazkifliért csak ilyen piszlicsáré bulvármocskot tud felmutatni, akkor hajrá besegítünk. Van nekünk is ilyen vágvölgyis meg hírtévés jólértesülésünk néhány, ami lehet, hogy úgy volt, lehet, hogy nem, de valakik beszéltek róla, akik persze mások is lehettek, nem ugyanők ugyanakkor...

Forrásainktól úgy értesültünk például, hogy az Áder János 6 éves korában megmutatta a fütyijét egy Margitka nevű kislánynak egy orgonabokor alatt. Több kormánypárti képviselőről állítják mások, hogy 1-3 éves koruk között rendszeresen bepisiltek, és voltak, akik megették a fikájukat is. Orbán Viktor – egy volt osztálytársa állítása szerint - 2. osztályban nem tanulta meg a Kiskecelányom című dalt, illetve azt hazudta a tanárnéninek, hogy tudja, csak nem meri elénekelni a többiek előtt szégyenlőségből, és ezért egyest kapott ének-zenéből. Ezenkívül további érdekes információink vannak még pisi-kaki-puki és hányás, valamint hasmenés témakörében is, úgyhogy alkalmasint mind a Cink, mind a 444, mind a HírTV kérhet tőlünk információkat, ha Vágvölgyi kifogyna a képzelt katonariportokból.

És ne feledkezzünk meg saját magunkról sem! Szaftos sztorikat fogunk kikutatni üveggömb segítségével politikusok és közéleti személyiségek előző életeiből. Ha tudná a nép, hogy egyesek katicabogárként mit műveltek, alapjaiban rengene meg a bizalom a közéletben…

A Hetihetesben általában ilyenkor szokott következni Verebes „Hazabölcse” István, aki a médiaegyensúly tökéletes példája a tekintetben, hogy orrhangú és képtelen artikulálni, mégis szerepelhet műsorokban, mint beszélő. Mi István szellemét ideidézve valami olyasmit tartunk irányadónak, hogy a múltat boncolgatni hasznos, de nem mindegy, hogyan

Számolatlanul vannak olyanok, akikről tudjuk, mit csináltak, aztán mégsem történik semmi. Stólbuci pl. kokainmámorban szétgázolt egy arcot, akinek maradandó sérülést okozott. Oké, ült is valamennyit, meg talán meg is bánta valamennyire, de azért a Stólbuci mégis egy valaki még mindig, a sötét epizódok a múltjában el lettek felejtve. Aztán vannak még ügynökök, besúgók és provokátorok szép számmal, akiket le lehetne buktatni. Vagy, ha már lebuktak, ezt folyamatosan az orruk alá dörgölni. Lendvai Pali bácsi pl. miért írhat könyvet a magyarokról, mikor egy besúgó szarláda…?


Szóval ki kellene kapaszkodni ebből a gödörféléből, amit így év végére kapartak maguk alá a médiaszakik unalmukban. Különben a második csoport, amelyet a politikusok után a legjobban fognak utálni a magyarik, az újságírók a médiakurvák lesznek. Ez viszont pozitív lesz a BKV-ellenőröknek, akik így a 3. helyre csúsznak majd vissza.

Előre is gratulálunk a sikerhez!  

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger